1 – Do the kitchen doors come with a guarantee?

Answer – Yes all of our kitchen doors come with a six year manufacturers guarantee.

2 – When will my new kitchen doors be delivered?

Answer – Our aim is to manufacture and deliver orders within 2 – 4 weeks of order for all Bella and Zurfiz replacement kitchen Doors. The Pronto kitchen door range is normally delivered within 1 week of order although this may be longer if the order includes made to measure items.

3 – How do I measure for my new doors and measure for hinge holes?

Answer – you can find a diagram in our ” how to measure doors and hinges ” page. You will find all the information there. If you need further assistance you can call us and we will be happy to talk you through the process.

4 – what material are your doors made from?

Answer – Zurfiz made to measure kitchen doors are made from a high grade MDF and are coated with an acrylic finish. Bella doors are also a high grade MDF and are finished with a one piece vinyl wrap on the face and sides. Pronto doors are similar to the Bella range although five piece doors are available in this range. All doors and panels are 18mm thick.

5 – Are matching kitchen accessories available for your door ranges?

Answer – Yes, all of our door ranges are available with matching accessories. You will find these in the kitchen accessories section. All panels, trims etc are finished in the same finish as our doors for a consistent look throughout your kitchen.

6 – Do you have a range of Solid wood or painted doors?

Answer – Yes we can supply these items, you can email or call us with your requirements and we would be happy to help.

7 – Do the doors come with fittings?

Answer – The doors do not come with fittings. In most cases it is possible to use the existing hinges and screws already in place. If you require new hinges, you can find these in the accessories section. You will need 3.5x16mm wood screws for the hinges and you can buy these at any DIY shop.

8 – Can I fit my new doors myself?

Answer – Yes of course. It is quite simple to fit your new doors yourself. We can also provide you with a free fitting guide, ask for this with your order and we will send this to you via email.

9 – Do you provide a fitting service?

Answer – Yes we do provide a fitting service covering the North and South of Ireland. Unfortunately at this time we do not provide a fitting service in England, Scotland or Wales.

10 – Do you supply kitchen carcasses?

Answer – Yes we stock kitchen carcasses by clicbox. These carcasses are 18mm with an 8mm back. No tools are required for assembly making them perfect for the DIY enthusiast. We can also supply rigid carcasses which can be made to measure and you can email us for a quotation.

11 – Do you have a budget door range?

Answer – Yes we can supply a budget MFC door. Get in touch with us to discuss your requirements.

12 – Are trade enquiries welcome?

Answer – Yes of course, if you are a tradesman please feel free to call us to discuss your requirements.